Lezing Arjan Schepers

25 maart Digitale lezing: ’Een kwekerij in winterslaap?’ door Arjan Schepers

Omdat onze eerste Zoom-lezing met 75 toehoorders een groot succes was, hebben we in deze maand een tweede lezing georganiseerd. Plantenkweker Arjan Schepers uit Mariënheem in Salland geeft een kijkje in de werkzaamheden van een kwekerij in de winter. Niks niet winterslaap!

Arjan Schepers heeft een kleinschalige kwekerij met een bijzonder assortiment vaste planten. Hij kweekt nieuwigheden die een verbetering zijn van bestaande soorten maar ook oudere variëteiten die bewezen hebben nog altijd van waarde te zijn. Het assortiment omvat planten waarvan we weten dat ze gezond zijn, stevig staan, winterhard zijn, niet woekeren en een grote sierwaarde hebben.

Nu in maart staan de plantenvakken weer vol voor de verkoop. Maar wat ging daaraan vooraf? Een interessante lezing, ook voor diegene, die zelf graag eigen planten zaait en kweekt.

Arjan zal ook zijn nieuwste assortiment van bijzondere vaste planten laten zien, en zijn toekomstplannen voor de kwekerij.

Deelname:
Het werkt als volgt. Om deel te nemen stuur je een mail aan   met als subject/onderwerp ‘deelname aan lezing’. Je ontvangt dan een link naar de online lezing, met uitleg hoe je het programma Zoom installeert. Dit hoef je maar één keer te doen. Ontvang je deze mail niet, kijk dan even in je spam-box. De link open je op je computer, laptop of tablet. Je krijgt beeld en geluid van de presentatie dan live op het scherm. Tijdens de lezing kun je in de chat vragen stellen. Aan het begin van de lezing zullen we het gebruik van Zoom nog even uitleggen.