11 februari 2021

Verver Export organiseert op donderdag 11 februari om 13.00 uur het webinar ‘Color Your Garden’, een livestream webinar (Nederlandstalig) vanuit de sierlijke kantoortuin in Heerhugowaard. Een kijkje achter de schermen op het gebied van noviteiten en het gebruik van bloembollen in uw tuin.

Eigenaar en gepassioneerd bloembollen liefhebber Tijmen Verver neemt u mee op zijn virtuele selectie tour.

Welke aspecten zijn belangrijk bij de keuze voor noviteiten, waar moet de cultivar aan voldoen en wanneer is deze klaar voor introductie.

Tuinontwerpster Jacqueline van der Kloet begeleidt u bij het maken van de ultieme selectie bloembollen op het gebied van mengsels, kleurkeuzes en vormgeving, voor zowel eenjarige als meerjarige beplantingen.

Tijmen en Jacqueline vormen samen met Miek Stap, Monique Samson en Josie Laferte het Creatief Team van Verver Export.

Dit team is de creatieve en innovatieve basis voor assortimentskeuze en vernieuwingen. Vol passie en gevoel zorgen zij elk jaar voor verrassende, tijdloze combinaties en toepassingen.

2020 is het jaar dat COVID-19 de wereld veranderde. Het jaar waarin mensen voor de dagelijkse beweging en frisse neus vooral aangewezen zijn op hun woning en de directe omgeving. Een aantrekkelijke (eigen) buitenruimte en de nabijheid van plantsoenen, parken en uitloopgebieden zijn belangrijker dan ooit. Juist in deze grijze tijden zorgen bloembollen voor extra kleur. Let hope bloom!

De eerste 500 aanmeldingen maken kans op deelname (VOL = VOL).

Aanvang: 13.00 uur.
 

Hier aanmelden: http://bit.ly/webinar_coloryourgarden