Fouten bij inloggen

Voor alle leden is laatst de website geactiveerd. Leden waarbij een e-mailadres bekend is kunnen hun wachtwoord aanvragen via de pagina Wachtwoord vergeten. Er komen echter een aantal reacties binnen dat het niet lukt met het aanvragen van het wachtwoord.

Vanmorgen (02/04/2020) heb ik onderzocht hoe dit kwam, daarbij vond ik dat de aanmeldserver vol was. Daardoor konden geen nieuwe gegevens worden opgeslagen en hierdoor kon het voorkomen dat wachtwoorden niet correct werden opgeslagen. Vanaf nu zou het aanvragen van het wachtwoord weer moeten werken zoals dit beschreven is in de email die naar de leden is verstuurd.

Om in te loggen kunt u gebruik maken van de gebruikersnaam of het e-mailadres dat staat vermeld in de email die naar u is verzonden.

Als u alsnog problemen heeft met inloggen kunt u een email sturen naar of bellen met 085 301 3910. Dan zal ik voor u een wachtwoord aanmaken waarmee u direct in kunt loggen op de website. Ik vraag u wel om dit wachtwoord direct te wijzigen na de eerste keer inloggen. Het wachtwoord wijzigen kan via de Profiel pagina.